اخبار
چهارشنبه، 26 آذر 1393
سرنخ‌هایی درباره منشا حیات با بررسی کربن اعماق زمین

سرنخ‌هایی درباره منشا حیات با بررسی کربن اعماق زمین

یافته‌های جدید محققان دانشگاه جانز هاپکینز جزئیات دقیقی درباره کربن‌های اعماق زمین به دست می‌دهد و نشان ‌داده که این کربن عمقی احتمالا تاثیراتی بر تاریخچه‌ی تکامل حیات بر سطح زمین داشته‌است.

به گزارش سرویس علمی ایسنا منطقه خراسان، این تحقیق همچنین فرضیه‌های جدیدی درباره‌ چگونگی شکل‌گیری الماس در جبه زمین ارائه می‌دهد.

محققان این دانشگاه از طریق مدل‌سازی با استفاده از بررسی مواد خروجی از صفحات تکتونیک زمین، توانستند میزان و نوع کرین موجود در عمق 100 مایلی زیر سطح زمین در دمای بیش از 2100 درجه فارنهایت را تخمین بزنند.

در این مقاله که در مجله Nature Geoscience منتشر شده، آمده‌است که علاوه بر دی اکسیدکربن و متان، گونه‌های مختلف کربن آلی از جمله اسید استیک نیز در بخشی از سیالات اعماق زمین وجود دارند که می‌توانند منشا تولید الماس و حتی منبع غذای مورد استفاده توسط حیات میکروبی این سیاره باشند.

آنها حدس می‌زنند که این سیالات حاوی کربن، اجزا ضروری حیات را به گونه‌ای به سطح زمین منتقل کرده‌اند و این به تنهایی می‌تواند سرنخی برای منشا حیات در این سیاره باشد.

این تحقیق بخشی از یک پروژه جهانی برای یافتن اطلاعات درباره کربن سیاره زمین است که تحت عنوان Deep Carbon Observatory در حال حاضر مشغول تحقیق و بررسی است.

خبرگزاري ايسنا

اخبار عمومي

اخبار آزمون

تازه‌هاي نشر

ليست کتاب هاي مبتکران