به گزارش سرویس علمی ایسنا، محققان سیگنالهایی از تلسکوپهای رادیویی به صدها سیستمهای ستارهای خواهند فرستاد تا بتوانند اکتشافات پیشگامانهای را در آینده به ثبت برسانند.
در صورت تائید شدن این پروژه، سیستمهایی در فاصله 20 سال نوری از زمین خواهند توانست این سیگنالها را دریافت کنند.
دیوید بلک، اخترشناس و مدیر اجرایی Seti اظهار کرد: ممکن است تمدنهای بسیاری در ورای زمین وجود داشته باشد اما اگر همه آنها به کار شنود مشغول بوده و هیچ کدام پیامی نفرستند، هیچ اتفاقی نخواهد افتاد.
این پروژه قرار است در نشست سالانه انجمن علوم پیشرفته آمریکا مورد بحث قرار بگیرد.
این در حالیست که محققان ارشد از جمله استفن هاوکینگ در این باره ابراز نگرانی کردهاند که این کار ممکن است برای حیات زمین تهدیدکننده باشد.
هاوکینگ کاملا به وجود حیات فرازمینی اعتقاد داشته اما معتقد است که برقراری ارتباط با آنها میتواند مشابه کشف آمریکا توسط کریستف کلمب باشد که برای اهالی بومی این قاره نتایج خوبی نداشت.
در صورت تائید، تلسکوپهای رادیویی به ارسال و بازتاب نور رادیویی از سیاره به سوی سیستمهای ستارهای دیگر و مشاهده طولانیترین طول موج نور خواهند پرداخت.
در سال 1974 از یک تلسکوپ رادیویی در پورتوریکو برای ارسال بزرگترین پرتو تاریخ به درون کهکشان استفاده شد. این انتشار توسط تلسکوپ رادیویی آرسیبو انجام شد و حاوی یک تصویر ساده به مقصد خوشههای در فاصله 21 هزار سال نوری بود.
خبرگزاري ايسنا