خانه
پرسش های متداول
تماس با ما
Toggle navigation
خانه
آشنایی
درباره شرکت مبتکران
رزومه شرکت مبتکران در یک نگاه
درباره مدیرعامل
افتخارات
پرسش های متداول
تماس با ما
About us
فروشگاه
مویدو
میچکا
بسته آموزشی
ثبت نام آزمون
معرفی خدمات آموزشی
آزمون های تشریحی
آزمون های دوره ای
آزمون تفکیکی
خدمات مشاوره
آزمون های تیزهوشان
آزمون های توصیفی
نمایندگی ها
نمایندگی های فروش و پخش کتاب
نمایندگی های آزمون
سفارش کتاب از مدارس
جذب نمایندگی آزمون
تور های آموزشی
تماس با واحد ارتباط با مدارس
تماس با واحد نمایندگی ها
پنل ارسال پیامک نمایندگی ها
پرتال آزمون
ثبت نام آزمون
فرصتهای شغلی
جستجو
مقالات مشاوره تحصیلی و آموزشی
دوشنبه، 06 مهر 1394
[ARTICLELINKWITHOUTTITLE]
آزمونهای آزمایشی
چرا آزمون میدهیم؟
با اتمام دوران دبستان و شروع دوره متوسطه به دلیل تغییراتی که در کتابهای درسی ایجاد میشود، شیوه مطالعه شما هم باید تغییر کند. مثلا در دوره متوسطه نیاز به کتاب کمک آموزشی بیشتر احساس میشود. زیرا تعداد تمرینهای کتاب برای تسلط بر مباحث کافی نیست. همچنین نیاز به استفاده از چکنویس هنگام مطالعه و تمرین ریاضی و علوم بیشتر احساس میشود و مانند گذشته نمیتوانید به خواندن مطالب اکتفا کنید. حتما باید بنویسید تا تمرکز بیشتری داشته باشید و مراحل حل مسئله را قدم به قدم روی کاغذ ببینید. یکی دیگر از نیازهای دوره متوسطه تمرین مهارت آزمون دادن است. این مهارت شامل چند بخش است و یکی از ابزارهایی که به این نیازها به خوبی پاسخ میدهد آزمونهای آزمایشی است. تجربه نشان داده است که بسیاری از دانشآموزان موفق از طریق این آزمونها توانستهاند این مهارت را کسب کنند که هنگام آزمون به بهترین شکل اطلاعات و دانستههایشان را انتقال دهند.
ویژگیهای مهم و مفید آزمونهای دورهای عبارتند از:
*
با انواع سوالات قابل طرح از یک موضوع آشنا میشوید. علاوه بر آن با سوالات ترکیبی که از چند مبحث با هم طراحی میشود نیز آشنا میشوید. دیدن این سوالات باعث میشود هنگام آزمون، سوالات برایتان آشنا باشند و اعتماد به نفستان را هنگام امتحان بالا میبرد.
*
شما با شیوه بیان مسئله به زبان معلمتان عادت دارید، از این رو وقتی شیوه طرح مسئله تغییر میکند، ممکن است دیگر نتوانید به آن پاسخ دهید. آزمونهای آزمایشی شما را با شیوههای مختلف طرح مسئله به بیانهای متفاوت آشنا میکند. تجربه نشان میدهد گاهی مشکل دانشآموزان عدم درک صورت مسئله است، اگر به بیانی ساده مسئله را برایشان شرح دهیم، میتوانند آن را حل کنند. هرچه تعداد مسئلههای بیشتری حل کنید و با شیوههای مختلف بیان مسئله آشنا شوید، تواناییتان در حل مسئله افزایش مییابد.
*
مدیریت زمان توسط آزمونهای آزمایشی به شما آموزش داده میشود. یعنی یاد میگیرید چطور زمانتان را روی مسئلهها تقسیم کنید. خصوصا وقتی درسهای مختلف در یک آزمون وجود دارد، هرچقدر هم مهارتهای مدیریت زمان به صورت تئوری به شما آموزش داده میشود تا وقتی آنها را به صورت عملی تمرین نکنید نمیتوانید زمانتان را به خوبی تقسیم کنید. آزمونهای آزمایشی فرصتی است برای تمرین مهارتهای مدیریت زمان.
*
برای اینکه اطلاعات وارد حافظه بلند مدت شما شود، باید در فاصلههای مشخصی مطالب را مرور کنید. در برنامهریزی آزمونهای آزمایشی این مرور انجام میشود. در آزمونهای مبتکران آزمونهای زوج، آزمونهای فرد را مرور میکنند. یعنی آزمون شماره 2، شماره 1 را مرور میکند و الی آخر. این برنامهریزی باعث میشود مطالب هردو ماه یک بار مرور شوند.
*
وقتی از دانشآموزان فقط از یک درس امتحان گرفته میشود، نتیجه بهتری نسبت به وقتی که چند در را با هم امتحان میدهند، میگیرند. به این توانایی "سوئیچینگ حافظه" گفته میشود، به این معنی که اطلاعات از مکانهای مختلف حافظه فراخوانی میشوند. برای بهتر شدن این توانایی آزمونهای آزمایشی کمک زیادی میکند. اگر این مهارت از سالهای اول متوسطه تمرین شود، در سالهای پایانی در موفقیت کنکور کمک زیادی خواهد کرد.
*
شیوه نوشتن پاسخ تشریحی در آزمونهای مدرسه بسیار مهم است. گاهی به دلیل ننوشتن تمام راهحل بخشی از نمره را ممکن است از دست بدهید، در دفترچه پاسخ تشریحی شیوه نوشتن کامل و صحیح پاسخ مسائل به شما آموزش داده میشود.
*
آشنایی با اشتباهات متداول دانشآموزان در هر مبحث نیز از فواید آزمونهای آزمایشی است زیرا گزینههایی که دام آموزشی دارند و با خطایی در راهحل به آن پاسخها میرسیم، در دفترچه پاسخ تشریحی توضیح داده شدهاند و شما میتوانید اشتباهات رایج یک مبحث را ببینید و سعی کنید مرتکب آن اشتباهات نشوید. ضمن اینکه ممکن است شما از آن دسته افرادی باشید که در وارد کردن پاسخها در پاسخنامه دچار اشتباه میشوید و یا اینکه ممکن است شما هم از آن دسته دانشآموزان عجول و بیدقتی باشید که ترجیح میدهند بدون خواندن کامل سوال و جوابها، پاسخ را حدس بزنند و در نتیجه دچار اشتباه میشوند. آزمونهای آزمایشی به شما کمک میکنند تا به مرور این اشکالات و ضعفها را در خود بشناسید و آزمونهای بعدی تمرینی میشوند برای رفع آنها.
*
آزمونهای آزمایشی در موفقیت تحصیلی شما نقش پررنگی دارند، البته شما نیز باید خودتان را با برنامه آزمونها هماهنگ کنید و آنها را جدی بگیرید. در ضمن همراهی یک مشاور در طول سال تحصیلی باعث میشود ایرادهایتان به صورت دقیق شناسایی شوند و ضعف و قوتتان هم نسبت به خودتان_ در طی چند آزمون_ و هم نسبت به بقیه دانشآموزان_ در هر آزمون_ بررسی شده و برایتان شرح دهد.
امیدواریم سال تحصیلی سرشار از موفقیتی را پیش رو داشته باشید.
آزمونهای آزمایشی
اخبار آزمون
برگزاری آزمون شبیه ساز سمپاد ششم ابتدایی و نهم متوسطه اول شبیه ساز سمپاد (تیزهوشان) مبتکران
برگزاری آزمون پیشرفت تحصیلی روز جمعه 25 آبان 1403
برگزاری آزمون شبیه ساز سمپاد ششم ابتدایی و نهم متوسطه اول (تیزهوشان) مبتکران
برگزاری آزمون تیزهوشان و شبیه ساز سمپاد پنجم ابتدایی/ چهارم ابتدایی،هفتم و هشتم متوسطه (تیزهوشان) مبتکران
آزمون تعیین سطح کتبی و حضوری رایگان در سراسر کشور روز جمعه 25 آبان 1403
برگزاری آزمون پیشرفت تحصیلی روز جمعه 4 آبان 1403
مهلت ثبت نام در باشگاه المپیاد ریاضی مبتکران
برگزاری آزمون تیزهوشان و شبیه ساز سمپاد پنجم، ششم ابتدایی (شبیه ساز) و نهم متوسطه اول مبتکران
تبریک سال تحصیلی 1404-1403 از طرف مدیر عامل شرکت آموزشی، فرهنگی و انتشاراتی مبتکران
اعلام نتایج چهاردهمین دوره المپیاد ریاضی و ششمین دوره المپیاد علوم ایران - مبتکران منتشر شد
بیشتر...
پرونده آزمون ها
پرونده آزمون پیشرفت تحصیلی روز جمعه 21 اردیبهشت 97
پرونده آزمون تیزهوشان روز جمعه 7 اردیبهشت 97
پرونده آزمون پیشرفت تحصیلی روز جمعه31 فروردین 97
پرونده آزمون تیزهوشان روز جمعه 18 اسفند 96
پرونده آزمون پیشرفت تحصیلی روز جمعه 11 اسفند 96
بیشتر...
جستجو