مقالات مشاوره تحصیلی و آموزشی
جمعه، 08 شهریور 1392
 ارزیابی بعد از آزمون مبتکران

ارزیابی بعد از آزمون مبتکران

 

آزمون‌های مبتکران این امکان را به شما می‌دهد تا به نقاط ضعف و قوت خود در هر درس پی ببرید.

بعد از دریافت کارنامه بعد از هر آزمون:

- به بررسی دفترچه‌های پرسش و پاسخ خود بپردازید.

- کلیه سوالات آزمون را تحلیل کنید، برای این کار از جدول پایین کارنامه خود که در آن مباحث هر سوال مشخص شده است، استفاده کنید و سوالاتی از قبیل (نکته مهم در این سوال چه بوده است؟ چه نکته‌ای را نادیده گرفته‌ام؟...) از خود بپرسید.
سوالاتی را که اشتباه پاسخ دادید، مشخص کنید و به دنبال علت اشتباه خود باشید تا مشخص شود بر اثر بی‌دقتی بوده؟ مبحث درسی را خوب یاد نگرفته بودید؟ بر اثر خطای دید گزینه را اشتباه پاسخ دادید و ...

- پرسش‌هایی که پاسخ ندادید بررسی کنید تا مشخص شود مربوط به چه مباحثی بوده است، بعد از تعیین آن‌ها نکته‌های مهم را در دفترچه یادداشتی بنویسید و به دفعات زیاد آن‌ها را مرور کنید.

- در هر درس نمره خود را در کارنامه با میانگین کشوری آن درس مقایسه کنید. هرگاه نتوانستید درسی را خوب پاسخ دهید ناامید نشوید، بررسی کنید و ببینید میانگین کشوری در آن درس چند است و شما چقدر از آن فاصله دارید.

- با توجه کردن به نمره منفی در هر درس پاسخ‌های نادرست خود را کاهش دهید. نگذارید با افزایش تعداد غلط‌هایتان در هر درس نمره پایین دریافت کنید.

به طور مثال: دانش‌آموزی در درس ریاضی از 20 سوال به 8 سوال درست و به 12 سوال خود پاسخ غلط داده است. نمره خام او برابر است با 20 درصد و نمره تراز 4142. میانگین کشور ی در درس ریاضی برابر 93/32 درصد می‌باشد. اگر این دانش‌آموز سوالاتی را که بلد نبود پاسخ نمی‌داد نمره خام او برابر با 40 درصد و نمره تراز او برابر 5571 می‌شد که در این صورت می‌توانست عملکرد او بالاتر از حد میانگین باشد و به دلیل رعایت نکردن نمره منفی 4 سوال درست خود را از دست داد.

- با مشاور خود در تماس باشید و به دنبال رفع نقاطع ضعف و افزایش نقاط قوت در هر درس باشید.

- کارنامه آزمون‌ها را نگه دارید و در دفتر برنامه‌ریزی خود نصب کنید، تا بتوانید از روند کلی آزمون‌هایتان آگاهی داشته باشید.

هر چقدر از توانایی‌های خود بیشتر شناخت داشته باشید در آزمون‌ها موفق‌تر خواهید شد.


بهارک طالب لو- مشاور مبتکران


 

جستجو